Asiat sujuu taas niin ku pitääkin, ja nolottaa tollanen alamäki mikä oli.. :D ei se muuta vaadi kun vaan ottaa asiat kauniiseen käteen ja tehdä jotain. (vaikka tilanne olikin siis niin, ettei mulla ollu mitään tehtävissä) eli tämä toinen osapuoli, Arttu tajusi tilanteen ja asiat selvis ja hän on taas oma ittensä. :3
Kukaties, ehkä olinkin vaan puutteessa koska nyt kun sain viettää yön kultani kanssa, tilanne on taas aivan toinen! :DD tuntuu ettei mikään sais mua (tällä hetkellä) maahan, mutta pienet asiat silti todennäkösesti muuttais tänkin tilanteen.. Olin siis torstaina niillä yötä, ja vaude, koko suhteen aikana ehkä parasta seksiä.. xD onpas outoa kirjottaa blogiin tälläsestä, mutta kyllä täytyy sanoa, että enään ei vituta.  
Vielä parempaa on, että tänään Arttu tulee mitä toden-näköisemmin meille yöks, vaikkakin vanhemmat on kotona eikä mitään sellaista tule siis tapahtumaan, se ei silti ole oleellinen asia, haluan kattoa leffaa tai seurustella vanhempien, ja Saijan ja Janin (vieraita siis) kanssa, ihan vaan sosialisoitua jälleen. 
Ja parasta koko maailmassa, on nukahtaa jonkun halattavana, ja herätä aamulla oman kullan viekusta... siinä ei voi muuta kun tuntea ittensä maailman onnellisimmaksi ihmiseksi.
Kiitos nam.