Eilen olin Artulla yötä. :3 käytiin suihkussa yhdessä ja tarkotuksena oli, että olisin prinsessa koko päivän... tai siis näin Arttu itse lupaili torstaina illalla, vaan toisin kävi. Mokoma pelotteli mua amnesia videoilla ja katteli vaan animea yms. aika lailla jäin taka-alalle koko ajan.. ja tietty rupesin kiehnäämään ja kynsimään, yksinkertasesti kerjäämään huomiota kaikella tavalla.. -w- 
Sitten kun huomio kiinnittyikin yhtäkkiä kokonaan muhun, Arttu rupesi pervoilemaan yms. aivan yhtäkkiä niin sainkin jonkinmoisen kohtauksen! Mun ajatukset katos kokonaan ja menetin kroppani hallinnan, rupesin tutisemaan ja pistin aivan mielettömästi vastaan.... oikeasti olisin halunnu toimia toisin, mutta jalat pysy lukossa ja kynnet valmiina.. : < sitten tuo lopetti ja anto mun vaan olla, ja aloin itkeä.. D: ei Arttu sitä huomannu koska piilotin sen niin hyvin, ja sanoin kysyessä "kaikki on hyvin" hurr... 
Sitten se meni ohi ja suihkuteltiin yhdessä, ja siinä se. Odotin sitä jalkojenrasvaus-hierontaa minkä tuo kans lupasi mutta se sijaan sain kylmän olkapään ja nukahdin kyynel poskelle kun toinen taas katto vaan animea vierestä..
 

No aamulla sitten koitin herättää Arttua että jos saisin taas hieman edes halia aamulla tai nukkua toisen kainalossa mutta sen sijaan tulikin ärähdys "enksmä sais nukkua viel!?" ja selkää sekä peiton varastamista.. Karkasin ulos koiran kanssa sanaakaan sanomatta, ja vedettiin pitkä lenkki Titon kanssa.. : I että sellasta... nyt sitten rentoudun kotona ku Arttuparttu on kaverillaan pelaamassa lolia eikä ole edes koneella... hrngh, kivaa oli periaatteessa kuitenkin koska pelkästään kullan kanssa ajanvietto on aina parasta... ;____; ainakin tähän yksinoloon verrarttuna..


Tilanne kotona on siis tämä koska koitan saada itteni rentoutumaan vaniljatuoksuin ja rennolla Eran musiikilla... ´w´ siltikin, kaipaan sitä tiettyä niskaan hönkimään "rakastan sua~"