Oli ihan mukavaa olla laivalla, tosin jalkakipeyden vuoks jäin koko ajan jälkeen perheestä ja ne suuttu kun valitin portaissa yms että sattuu.


 Eka ilta meni vähän laiskotellessa ja sellaseen, että meinasin seuraavana iltana mennä bilettämään yms. mutta aamulla se ei enään tuntunutkaan niin loistavalta idealta.....



Ehkä se on sellanen most do laivalla, että aina on ihan hirveä ahky, käytiin aamiaisella ja sit olin jo ihan täynnä, ja sitten kun käytiin siella raflassa, söin ensin alkupalaks etanoita valkosipulivoikastikkeessa, pääruuaks pippuripihviä, ja vielä mutakakkupalasen jälkiruuaks.. <3 nomnomnommm..


Illalla joku nuori söpö poika tuli pyytää mua tanssimaan, ja ai että oli noloa kun en osaa tanssia, enkä edes pystyis tän jalkani kanssa ja jouduin sanomaan että ei onnistu, kun olisin kuitenki edes halunnu koittaa... olis saanu taas lisää aihetta kirjottaa yms. ja se oli tosi mukavan olonen, selvin päin ja kaikkee.


Tiedätteks ne valotikkujuomat mitä laivalla saa? MANSIKKA!!! <3<3<3 se oli jotain niin taivaallista, ja mullon joku fetissi niihin tikkuihin tai jotain, ostan niitä aina kotiin asti ja laitan niitä sinne tänne huoneeseen roikkumaan, ne on jotain niin kaunista <3 :'D ja kun laiva keinu niin siitä tuli kalteva ja se oli upeee~